Etica extrasenzorului

Fac parte – încă – din foarte multe grupuri de dezvoltare spirituală şi constat că acestea servesc acum celor care fac comerţ cu spiritualitate. Totul este de vânzare… Normal, trăim vremuri de criză şi singura solutie este sa creştem vibraţional, hahaha … Întrebarea este: prin cine? Cine sunt cei care oferă iniţieri la distanţă, gratis, ca apoi, dupa ce încrederea şi piaţa de desfacere s-a format, să ne „invite”, contra cost, la cabinetele dânşilor?

O să spuneţi că iniţieri şi maeştrii au existat întotdeauna… Adevărat, dar niciodată ca până acum nu ni s-au oferit iniţieri pe „bandă”.

Legile iniţiatului sună în felul următor:

1. Nici unui spirit nu-i trebuie ascunsă cunoaşterea la care şi-a câştigat dreptul.

2. Să nu se dezvăluie nici un secret atâta timp cât elevul nu-i pregătit să îl cunoască.

Redau mai jos Jurământul extrasenzorului şi etica acestuia, scrise de A.V.Ignatenko

Jurământul extrasenzorului

Sunt om al planetei, călăuza oceanului de cunoştiinţe ce se întinde în faţa şi în spatele meu, păşesc pe drumul spiritualităţii şi îl voi urma cu cinste până la capăt.

Totdeauna şi oriunde, voi apăra pacea şi civilizaţia omenească pe pământ şi în cosmos, voi contribui la renaşterea spirituală şi morală a omului. Tinzând spre un înalt nivel spiritual şi spre manifestarea lui energetică, sunt conştient de propria-mi răspundere pentru folosirea energiilor psihice şi a acţiunilor informaţionale.

Mai presus de toate în această lume este numai raţiunea cosmică; dacă pierd legătura cu ea, pierd dreptul de a-mi folosi capacităţile.

Stau în faţa Veşniciei, Armoniei şi a Raţiunii Cosmice. Nu am nimic de ascuns şi nimic de tăinuit pentru scopuri distructive.

Jur să nu încalc niciodată Marea Armonie, să nu desfăşor experienţe periculoase pentru planetă sau pentru tot ce este viu, să nu subjug fizic sau spiritual alte forme raţionale şi alţi oameni, să dau prin toate mijloacele ajutor suferinzilor şi celor care au nevoie de mine. Să fiu demn în toate de darul ce mi s-a oferit mai presus de voia soartei, să trăiesc în pace cu mine însumi şi cu cei din jur, cunoscând neîncetat marele adevăr – Raţiunea Cosmică.

Etica extrasenzorului

Calea v-aţi ales-o voi singuri. Nu-i siliţi pe ceilalţi să vă copieze şi să vă semene. Astfel, vă veţi minţi şi veţi pune în mâinile unui om nepregătit o armă periculoasă.

Numai marea dragoste pentru om şi cunoaşterea exactă a urmărilor vă dă dreptul la acţiune psihoenergetică, tratament şi experiment.

Vă deosebiţi de ceilalţi numai prin răbdare şi bunătate nelimitată.

În lume nu există alb şi negru. Lumea este policromă şi multisonoră. Nu vă lăsaţi furaţi de o singură notă, astfel nu veţi auzi întreaga muzică.

Nu există în rândul colegilor ce au păşit pe calea spirituală nici unul de prisos, deoarece nimeni nu are puterea de a se abate de la cale, odată ce a păşit pe ea. Creaza, nu distruge!

Ştii mai mult decât alţii, simte mai mult decât alţii!

Te-ai specializat în domeniul energetic, specializează-te în percepţii. Ţine minte întotdeauna: crează şi nu stăpâni, munceşte şi nu căuta foloasele, atinge-ţi scopul şi nu te mândri cu asta!

Când ai ajuns să-ţi cunoşti Eu-l propriu ai putere – radiaz-o şi dăruieşte-o pretutindeni!

Ţine minte întotdeauna că forţa ta se obţine prin activitate spirituală lăuntrică, printr-o viaţa fără de prihană.

Iubeşte-i pe toţi: nu jigni nici cu fapta, nici cu cuvântul, nici cu gândul.

Nu te lăuda cu puterea, nu promite nimic, nu plăti rău cu rău, nu face rău „duşmanilor”, vorbeşte despre ei de bine, fără a face deosebire între ei şi tine.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s